Erve Dalhoes voor een heerlijke vakantie in Twente

Na jaren met veel plezier moeten wij helaas mededelen dat wij de actviteiten omtrent het verhuren van appartementen en bed and breakfast kamers gaan beƫindigen per 1 April.

Wij kunnen na 1 April een alternatief bieden voor een overnachtingsplek.

Hiervoor kunt u contact opnemen met Familie Welhuis Hogebavel in De Lutte. http://hogebavel.nl, 0541-552237 of info@hogebavel.nl.

Met Vriendelijke Groet,

Familie Rolink


Welkom op de site van Erve Dalhoes.

In het bosrijke gedeelte van De Lutte hebben wij sinds 2004 een mooi vakantiecomplex ingericht voor uw ontspannende en plezierige vakantie. Voor een rustige en tot in de puntjes verzorgde vakantie bent u bij ons dus aan het goede adres.

Tuffel- aardappelkelders

Wij hebben speciale tuffelkelders omgebouwd tot gezellige vakantie huisjes. Onze boerderij is eveneens omgebouwd tot een mooi vakantie complex waar u geheel tot rust kan komen. Kijk voor meer informatie onder het kopje trekkershutten in het menu hierboven.

Appartementen

In onze boerderij hebben wij ook een tweetal appartementen gesitueerd. Waar u kunt genieten van de mooie Twentse natuur om De Lutte heen. Eveneens zijn de appartementen geschikt voor minder- en invalide personen.

Bed and Breakfast

Wij bieden ook Bed and Breakfast voor een scherpe prijs. Hiervoor hebbben wij in de boerderij een aantal mooie en verzorgde kamers ingericht. Ook kunt u kiezen om in een traditionele tuffelkelder te overnachten. Dit alles met een heerlijk ontbijt in een leuk en gezellig ingerichte eetzaal.

Het mooie Twente

In de omgeving van De Lutte in het mooi Twente is vanalles te doen. Grote steden zoals Enschede en Oldenzaal om de hoek. Daar zijn vele bezigheden te vinden maar ook is het mogelijk om een baan voor jeu de boules te huren. Kortom alle faciliteiten zijn aanwezig in onze omgeving voor een actieve vakantie.

Graag nodigen wij u uit om bij ons langs te komen voor een heerlijk en ontspannende vakantie in De Lutte in Twente. Familie Rolink uit De Lutte. U bent van harte welkom.

Wij zijn ook een gastadres van stichting vrienden op de fiets.

Wij hebben ook plekken voor een tenten, caravans of campers.Voor het boeken van een accommodatie van Erve Dalhoes kunt u terecht onder het kopje contact. Ook kunt u hier voor meer informatie een vraag achterlaten.

Met Vriendelijke groet en tot snel!

Erve Dalhoes / Familie Rolink.

Dit bericht is geplaatst in Home met de tags , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.